Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.

Configurar.

Empresa

PLACON és una empresa familiar dedicada bàsicament a la mecànica industrial i al decoletatge, creada a l'any 1976 pel Sr. Rafel Planas Farreras. Des dels seus inicis, hem  apostat sempre per a la innovació i la qualitat, oferint sempre als nostres clients un tracte personalitzat i adaptant-nos sempre a les seves exigencies i treballant conjuntament amb ells per engegar nous projectes.

Actualment en Rafel ja està jubilat i som els seus quatre fills, Gemma, Carles, Jordi i Marc els que dirigim l'empresa, sempre seguint el tarannà que el nostre pare ens va marcar ja de petits.
En aquests moments som una plantilla de 20 persones, amb especialistes en les diferents branques: Decoletatge, Mecanització i Soldadura.

Estem ubicats en el Pol·ligon Industrial del terri, Porqueres, a deu minuts de la sortida de l'AP7. La nostra nau té un total de 1000 metres construïts, dintre una parcel·la de 1700 m2.